0183 - 442 082 | info@vd-nat.nl

  Transport

  Gespecialiseerd in transport van levensmiddelen en aanverwante grondstoffen
  P. van der Nat is gespecialiseerd in transport en distributie van levensmiddelen en aanverwante grondstoffen in de Benelux. We verzorgen het vervoer van goederen tussen diverse op- en overslagpunten in de logistieke keten. 

  Wij spelen in op de wensen van de levensmiddelenbranche. Dat betekent een flexibele opstelling, kennis van de markt en het benutten van schaalvoordelen voor onze opdrachtgevers.

  Eigen wagenpark
  We leveren dagelijks voor diverse opdrachtgevers goederen bij onder andere distributiecentra, groothandels, retail, horeca, zelfbediening en winkels. We hebben een eigen wagenpark van ruim 80 trucks. Ons wagenpark is afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. We bieden koel-/vrieswagens, (speciale) containers, laadkleppen, walking floors, terminal carriers en andere toepassingen die het vervoer van uw goederen efficiënter laten verlopen. Daarbij denken wij proactief mee met mogelijke toekomstige behoeften en ontwikkelingen. Indien gewenst kunnen wij onze wagens aanpassen aan uw huisstijl of voorzien van andere reclameuitingen.

  Oplossingen op maat
  Eigen wagenpark
  Ervaren chauffeurs
  Concurrerende tarieven
  Just-in-time leveringen
  Dagelijkse leveringen
  Duurzaam

  Certificering

  We gebruiken onze eigen niet-verplichte interne reglementen en werken ook volgens diverse branchespecifieke certificeringen.