0183 - 442 082 | info@vd-nat.nl

Transport

Gespecialiseerd in transport van levensmiddelen en aanverwante grondstoffen
P. van der Nat is gespecialiseerd in transport en distributie van levensmiddelen en aanverwante grondstoffen in de Benelux. We verzorgen het vervoer van goederen tussen diverse op- en overslagpunten in de logistieke keten. 

Wij spelen in op de wensen van de levensmiddelenbranche. Dat betekent een flexibele opstelling, kennis van de markt en het benutten van schaalvoordelen voor onze opdrachtgevers.

Eigen wagenpark
We leveren dagelijks voor diverse opdrachtgevers goederen bij onder andere distributiecentra, groothandels, retail, horeca, zelfbediening en winkels. We hebben een eigen wagenpark van ca. 100 trucks. Ons wagenpark is afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. We bieden koel-/vrieswagens, (speciale) containers, laadkleppen, walking floors, terminal carriers en andere toepassingen die het vervoer van uw goederen efficiënter laten verlopen. Daarbij denken wij proactief mee met mogelijke toekomstige behoeften en ontwikkelingen. Indien gewenst kunnen wij onze wagens aanpassen aan uw huisstijl of voorzien van andere reclameuitingen.

Oplossingen op maat
Eigen wagenpark
Ervaren chauffeurs
Concurrerende tarieven
Just-in-time leveringen
Dagelijkse leveringen
Duurzaam

Certificering

We gebruiken onze eigen niet-verplichte interne reglementen en werken ook volgens diverse branchespecifieke certificeringen.