0183 - 442 082 | info@vd-nat.nl

Familiebedrijf in logistieke diensten

Wij zijn een familiebedrijf dat in meer dan 50 jaar is uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener met ca. 100 voertuigen en circa 150 medewerkers. We hebben ons vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen.

Als transporteur en logistieke dienstverlener gaan we graag op een laagdrempelige manier en in goed overleg met de klant te werk. Op die manier realiseren we samen de meest effectieve en efficiënte logistieke diensten. We werken nauw samen met onze klanten om voortdurend duurzame oplossingen te ontwikkelingen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.

Transporteur en logistiek dienstverlener voor voedingsmiddelen
Dankzij de meer dan een halve eeuw ervaring hebben we veel logistieke en marktspecifieke kennis van de levensmiddelensector in huis. De combinatie van die ervaring en stabiliteit in de dienstverlening heeft geleid tot langdurige klantrelaties.

Onze opdrachtgevers kennen ons als een bedrijf met enthousiaste medewerkers en een ‘no-nonsense’ cultuur. We werken graag flexibel en pragmatisch, zodat onze opdrachtgevers praktische oplossingen krijgen voor hun logistieke uitdagingen.