0183 - 442 082 | info@vd-nat.nl

Opslag

Warehouses op gunstig gelegen locaties 
IMG_00275P. van der Nat biedt diverse warehouses aan op gunstig gelegen locaties in het zuiden van Nederland. De hoofdlocatie is Giessen. 

Onze gecertificeerde warehouses zijn ingericht om allerlei goederen op de juiste manier op te slaan. Uiteraard bieden we als logistiek dienstverlener in voedingsmiddelen ook specifieke omstandigheden voor levensmiddelen en hieraan gerelateerde producten. Onze gecertificeerde opslaglocaties waarborgen de kwaliteit van uw producten. Daarnaast beschikken we over moderne en passende technieken en methodieken.

Warehouse Management Systeem
Ons warehouse management systeem plant, reguleert en registreert de order- en goederenstromen. Uiteraard ondersteunen we de specifieke vereisten aan voedingsmiddelen, zoals THT, en ondersteunen we de logistieke processen bij recalls. P. van der Nat werkt met RF-scanning en helpt u graag bij de integratie van uw IT-systemen met onze dienstverlening.

Inslag
Uitslag
Crossdocking
Orderpicking
Voorraadbeheer
Value Added Services

Certificering

We gebruiken onze eigen niet-verplichte interne reglementen en werken ook volgens diverse branchespecifieke certificeringen.