0183 - 442 082 | info@vd-nat.nl

Distributie

Het complete traject van distributie
P. van der Nat ondersteunt u in het complete traject van distributie van levensmiddelen en bijbehorende grondstoffen in de Benelux. Naast het transport en de opslag van uw goederen, faciliteren we alle andere logistieke handelingen om uw producten veilig en zorgvuldig bij de eindgebruiker te krijgen. 

Onze warehouses en voertuigen zijn afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. Ze voldoen uiteraard volledig aan de richtlijnen die aan levensmiddelenlogistiek worden gesteld. We ondersteunen u met orderpicking, het klaarmaken van specifieke zendingen en het verpakken en gereedmaken voor verzenden.

Duurzame logistiek
We streven naar duurzaamheid in onze logistieke en distributieoplossingen. Dit doen we graag in samenwerking en afstemming met onze relaties om zo tot de optimale dienstverlening te komen. Dit vertaalt zich onder andere in een efficiënter gebruik van het laadvermogen.

Duurzaam
Distributie door heel de Benelux
Orderpicking
Verpakken
Verzending

Certificeringen

We gebruiken onze eigen niet-verplichte interne reglementen en werken ook volgens diverse branchespecifieke certificeringen.